Korsør Biograf Teater

Du er her

Lokal biograf i Korsør - der samtidig er verdens ældste fungerende biograf - biografen har 2 sale, sal 1 med plads til 116 og sal 2 med plads til 61. Vi har mulighed for at vise film i 3D og gør det, i det omfang vi synes, det giver god mening og effekt for publikum.

"Verdens ældste biograf" er en foreningsbiograf, der udelukkende drives af frivillig arbejdskraft. Foreningen tæller omkring 30 medlemmer, der hver måned lægger mange timers arbejde i at bevare Korsør Biograf Teater som et levende kulturelt samlingspunkt for børn og voksne i Korsør.

Korsør Biograf Teater er verdens ældste biograf, men det er samtidig en sprællevende moderne biograf, der arrangerer en række forskellige events i løbet af året. Verdens ældste biograf kan også findes på facebook.

Til en ægte biografoplevelse hører popcorn, sodavand og slik, det kan du selvfølgelig købe i kiosken før filmen. Vi har et stort udvalg af slikposer (Haribo, Toms og Pingvin), forskellige chokoladebarer, lakrids- og karamelstænger, slikkepinde, chips og peanuts. Vi har sodavand og øl fra en lokal leverandør, Harboe, og Coca Cola, almindelig og Zero. Du kan også købe kaffe og te. Det hele må tages med i salen. Den eneste måde, biografen kan overleve på, er gennem kiosksalget, så derfor må du ikke medbringe egne drikkevarer, slik og popcorn


Biografens adresse

Jens Baggesens Gade 17
4220 Korsør

Kontaktoplysninger

58 370 362

Funktionalitet

3D
Dolby
Kiosk
Online salg
Teleslynge


Formand

Charlotte Kaas

Telefon: 60493496
Email: mail@korsoer-bio.dk

Booker

Allan Clausen / Mads Timmerman

Telefon:
Email: mail@korsoer-bio.dk

Kasserer

Telefon:
Email: