Løgstør BIO får støtte til ny digital filmfremviser

Du er her

Løgstør BIOs Venner har fået 511.600 kr. fra Nordea-fonden til en ny digital projektor, der vil være til stor glæde for biografgængere i Løgstør og omegn.

Med 511.600 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje kan Løgstør BIOs Venner nu igangsætte installation af ny laser projektor i sal 1 - et projekt der har været på tegnebrættet, siden man flyttede til den nye biograf på Lanternevej i maj 2018.

Formand Mona Jensen glæder sig over donationen:

”Da Løgstør BIO flyttede i den nye biograf på Lanternevej 5, valgte vi at genbruge den 10 år gamle projektor fra den gamle biograf. Det viste sig, at den ikke havde godt af flytningen, og af og til gav den os tekniske problemer og enkelte gange aflysninger. Derfor blev det i foråret besluttet, at vi skulle investere i en ny projektor.

Desværre kom coronavirusen, som medførte en nedlukning i en længere periode, og derefter en genåbning med begrænsninger i både film og siddepladser. Dette satte en stopper for vores planer, da økonomien pludselig var en anden, og vi måtte genoverveje investeringen.

Vi blev opmærksomme på muligheden for at søge Nordea-fondens Her bor vi-pulje, og vi krydsede fingre for at der blev set velvilligt på vores ansøgning. Stor var glæden, da der kom besked fra Nordea-fonden, at det ansøgte beløb til indkøb af projektoren var bevilget".

Allerede i næste uge ankommer den nye projektor, så den er klar til premieren på DRUK d. 24. september.

Med den nye digitale 4K laser projektor, der viser filmen i klarere farver og større kontrast, altså et helt fantastisk billede, kan Løgstør BIO tilbyde publikum en driftssikker visning i super kvalitet.

Hermed håber vi, at Løgstør BIO kan være med til at understøtte, at folk tilvælger Løgstør, enten som tilflyttere eller gæster i vores by.

 

60 mio. kr. til lokale fællesskaber

Løgstør BIOs Venner har modtaget 511.600 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje på

60 mio. kr., der uddeles til projekter, som styrker lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer.

 

”Det syder og bobler ude i de små bysamfund, og med dette økonomiske rygstød får de mange lokale ildsjæle i Løgstør BIO ekstra mulighed for at sætte deres virketrang i spil til gavn for fællesskabet," siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter godt liv. 

 

Om Nordea-fonden

•    Nordea-fonden har et almennyttigt og støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

•    Med Her bor vi-puljen uddeles i 2020 60 mio. kr. til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet i mindre byer med 200-5.000 indbyggere. Projekterne støttes med mellem 100.000 kr. og 1.000.000 kr., og foreninger, selvejende institutioner og kommuner m.fl. kunne søge puljen med ansøgningsfrist 1. august 2020.

•    Læs mere på www.nordeafonden.dk/herborvi

 

 

Kontakt            

Løgstør BIOs Venner:
Formand

Mona Jensen

info@logstor-bio.dk
24 42 77 61

 

Nordea-fonden:

Kommunikationschef
Tine Wickers

tw@nordeafonden.dk
4070 3784

 

Her bor vi-puljen havde ansøgningsfrist 1. august 2020, og i alt forventes cirka 150 mindre byer med 200-5.000 indbyggere at få støtte fra puljen til aktiviteter og fællesskaber.